Bemutatkozás

BEKÜLDTE Super User 2017. február 02., csütörtök 16:55

A Hydro Szakosztály, a Gépész Szakkollégium legújabb hallgatói köre, 2017-ben alakult. A Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék közreműködésével célunk a vízgépek világának népszerűsítése a Gépészmérnöki Karon minél több gyakorlatorientált programmal.

Tagjainknak lehetőség nyílik a HDS Tanszék hatalmas laborjának (L-labor) megismerésére, az ottani gépek felújítására, átdolgozására, oktatási célra való felkészítésére, érdekes mérések elvégzésére és még sok minden másra.

Különböző vízügyi létesítmények (szennyvíztisztító telepek, gátak, víztározók, stb.) látogatásával igyekszünk megismertetni hallgatótársainkkal a mérnöki munka megvalósult, kézzel fogható eredményeit. Izgalmas előadások keretében az iparból meghívott mérnökökkel elsőkézből találkozhatnak valós kihívásokkal, azok megoldásaival az érdeklődők.

Lelkesebb tagjainknak módjukban áll különleges diplomamunkákat, TDK témákat kidolgozni, amely közelebb áll érdeklődési körükhöz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, nyugodtan keress fel minket az alábbi elérhetőségeken!

Tagfelvétel várhatóan 2017/18 I. félév szeptemberében.

Elérhetőség:

  • Deli Kristóf (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: hamarosan