A zöld innováció lehetőségei egy kisvállalat és egy multinacionális cég szemszögéből

zoldinnovacio

Két izgalmas előadás, két különböző szemszögből!

Csatlakozz hozzánk a fenntarthatóság és az innováció témakörében, és ismerd meg a Rail Cargo Hungaria és a NISIO Group Hungary által kínált megoldásokat!

Az előadóink két különböző nézőpontból vizsgálják meg, hogyan lehet a fenntartható fejlődés kulcsa az árufuvarozásban és a hulladékkezelésben.

Az első előadás során megtudhatod, hogy a Rail Cargo Hungaria hogyan járul hozzá a vasúti árufuvarozás fenntartható jövőjéhez a felelős vállalati magatartás, tudatos tervezés és fenntartható megoldások segítségével.

A második előadásban az emberiség felelősségéről esik szó, és arról, hogy hogyan lehetne máshogy alakítani a hulladékkezelést, ha most újrakezdhetnénk az elejét. Tárgyaljuk a lehetőségeket, amelyek már most rendelkezésünkre állnak, és azokat a kihívásokat, amelyekkel az újrahasznosítás terén szembe kell néznünk. Kiderül az is, hogy mi a feltörekvő mérnökgenerációnak szánt szerepe a témában.

Gyertek el 2023.05.04-én 19:00 órakor a Kármán Tódor Kollégium aulájába, és ismerjétek meg a vállalatok zöld megoldásait!

Az előadások után pedig a cégek standjainál feltehetitek kérdéseiteket és személyesen érdeklődhettek az ottani lehetőségekről is.

Scroll to Top