Épületgépész Szakosztály nyílt napok

A GSZK Nyílt napok keretein belül megismerkedhettek a Gépész Szakkollégium Szakosztályaiban folyó munkákkal, hangulattal, műhelyekkel. Az Épületgépész Szakosztály 09.04-én, kedden és 09.05-én, szerdán 18:00 - 19:00 között várja a kedves érdeklődőket a D épület első emeletén. 

Az új félévről

Kedves Olvasók!

GESZ - ESZO félévzáró

Május 25-én, azaz póthét pénteken tartottuk meg a Gépészeti Eljárástechnika Szakosztállyal közös szervezésű félévzáró csapatépítőnket. A GESZO félévzáró névre keresztelt est az előző évi után már II.

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér T2B móló projektlátogatás

A május 7-én történt építkezési projektlátogatásunk során a Kész Kft. jóvoltából betekintést nyertünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fejlesztéséhez köthető T2B móló területére. Az érdekessége ennek az eseményünknek az volt, hogy egy kivitelezés alatt álló építkezést láthattunk.

Siemens hallgatói verseny

Automatizálással kapcsolatos app ötletversenyt hirdetett a Siemens nemzetkzözi szinten. Az idő kevés, úgy hogy ne késlekedj! 1-2 fős csapatok jelentkezését várják. 

BIM vitaest

Az Épületgépész Szakosztály és az Építész Klub legutóbbi közös előadásán a Duoplan Kft. és az Opinion Builders munkatársait hallgathattuk meg különböző szakágak BIM-ben való együttműködésről és annak gyakorlati alkalmazásáról.

03
Csütörtök

Oldalak

Feliratkozás RSS - Épületgépész Szakosztály csatornájára